gang van zaken voedselcoöperatie

Informatie en berichten over onze voedselcoöperatie
Gebruikersavatar
henk2
Berichten: 34
Lid geworden op: 20 jun 2022, 16:30
Locatie: Wollinghuizerweg 102 Vlagtwedde
Contacteer:

gang van zaken voedselcoöperatie

Bericht door henk2 »

Inmiddels is de keutergroep een voedselcoöperatie via voedselcoop.eu / Wij staan onderaan bij de lijst van coöperaties, met een link naar uitleg.

Je kunt bij de makers die er aan deel nemen producten bestellen en die worden dan op zaterdag tussen 15.00 en 16.00 uur overgedragen, onder genot van een kop koffie of thee en wat lekkers, en eens in de maand op zondagochtend tijdens de keuterdag. Op de zaterdagen is de overdracht om de beurt op het Meezenest in Veelerveen bij Alice en Marcel, bij Lianne en Henk in Vlagtwedde in de kas van voedselbos Klein Renneborg, en in Onstwedde bij Iris en Hendrik van Voedselbos Ter Wupping.
Iedere keuter die wat aan te bieden heeft, dat kunnen ook diensten zijn, of stekjes of plantjes of maaksels, kan zowel als maker als als gebruiker (opmaker) meedoen. Heb je niks aan te bieden, dan alleen als maker. Het afrekenen doen de makers en opmakers onderling, bijvoorbeeld via een tikkie. En als uitwisselen op de wisseldagen niet past maak je onderling een afspraak.

Als je mee wilt doen, stuur mijn dan even een berichtje, dan maak ik een account voor je aan. Zet er dan even bij of je ook wat aan wilt bieden, dan word je dus ook "maker'. We proberen de communicatie via dit forum te laten lopen, maar als dat niet goed werkt, dan doen we het via een appgroep, of naast elkaar.
Plaats reactie