12e Keuterdag zondag 4 oktober 2020 in Ter Apel en Veelerveen

Gebruikersavatar
Marcel
Berichten: 60
Lid geworden op: 05 aug 2019, 19:55

12e Keuterdag zondag 4 oktober 2020 in Ter Apel en Veelerveen

Bericht door Marcel » 24 sep 2020, 14:07

12e Keuterdag zondag 4 oktober 2020 in Ter Apel en Veelerveen

Op zondag 4 oktober is er weer een keuterdag. Dit keer organiseren we het op twee locaties, zodat er meer mensen kunnen komen.

Locatie 1:
Frans en Anya in Ter Apel

Locatie 2:
't Meezenest in Veelerveen

In verband met de beperkte ruimte kunnen er maximaal 6 mensen per locatie komen. Aanmelden is dus nodig. Doe dit uiterlijk vrijdag 2 oktober.
Dus, wil je komen, stuur dan een mailtje naar Frans en Anya of 't Meezenest. Geen gegevens van Frans en Anya? Mail dan naar 't Meezenest. Je hoort dan of er nog ruimte is.

Wat
Informele netwerkbijeenkomst voor iedereen in Westerwolde die een eenvoudiger, meer zelfvoorzienend leven wil leiden en gelijkgestemden wil ontmoeten.
Steekwoorden: terug naar de bron, voedsel verbouwen, permacultuur, brood bakken, bier brouwen, ecologisch, voedselbos, uitwisseling van goederen en diensten, ambachten.

Wanneer
Elke 1e zondag van de maand. Inloop vanaf 10:00 uur. Gezamenlijke start om 10:30 uur. Eindtijd is 13:00 uur. Opgeven is nodig. Meer informatie hierover vind je aan het begin van dit bericht.

Waar
Wisselende locaties, wordt bekendgemaakt op www.meezenest.nl. Je kunt zelf een locatie aanbieden.

Extra
Neem wat (zelfgemaakt) eten of drinken mee.

Forum
Er is ook een forum. Speciaal voor bezoekers van de keuterdagen: keuterforum.meezenest.nl

E-mail notificatie
Een week voor de keuterdag wordt er een herinnerings-e-mail rondgestuurd. Wil je deze ook ontvangen? Stuur even een e-mailtje naar 't Meezenest.

Plaats reactie