Keuterdag 3 maart 2024 in Bellingwolde

Gebruikersavatar
Marcel
Berichten: 68
Lid geworden op: 05 aug 2019, 19:55

Keuterdag 3 maart 2024 in Bellingwolde

Bericht door Marcel »

Op zondag 3 maart is er weer een keuterdag. Het is van 10:30 tot 13:00 uur. Inloop vanaf 10:00 uur. We zijn dit keer te gast bij Lieke, Michiel, Julan, Lena en Zoë.

Aanmelden is niet nodig. Kom gewoon langs.

Lieke en Michiel schrijven:

"Wij raden iedereen aan om waterdichte schoenen/ laarzen mee te nemen, want ons land is drassig.
Vervoer: We hebben weinig parkeergelegenheid, dus als het mogelijk is, kom op de fiets. Anders kan er op de oprit, of in de berm geparkeerd worden.

Wij wonen sinds ruim een half jaar op dit perceel van 7000m2 met ons gezin met 3 kinderen. Een mooi stukje veengrond aan de rand van Nederland. Hier maken we gebruik van permacultuur principes om een duurzaam, natuurlijk systeem aan te leggen. We zijn in praktijk nog niet heel ver, maar we zijn wel het één en ander van plan. Zo zijn we, naast een aantal aanpassingen aan ons huis, bezig met de aanleg van een grote moestuin, waarbij we ons naast op eenjarige- ook willen richten op meerjarige gewassen. Daarnaast zijn de eerste stappen gezet voor de aanleg van een voedselmoeras. Wij kiezen voor deze benadering, in plaats van het meer gangbare voedselbos, omdat dit beter aansluit bij de natuurlijke eigenschappen van veengrond."


Neem, zoals altijd, iets (zelfgemaakt) lekkers mee.
Plaats reactie