Oproep!

Algemene berichten die nergens anders passen.
Didi
Berichten: 7
Lid geworden op: 07 mei 2023, 16:04

Oproep!

Bericht door Didi »

Hallo liefhebbers van de biologisch/ecologische wereld.

Wij waren woensdagavond samen met mensen van onder andere de Keutergroep en de Groene Deelderij bij een bijeenkomst over de plannen van de provincie voor het landelijk gebied, dus ook voor Westerwolde. Het werd ons duidelijk dat onze stem veel te weinig gehoord wordt en daarnaast dat men weinig weet over hoeveel mensen en groepen er zijn in Westerwolde die met biologische/ecologisch voedsel bezig zijn.

Daarom hebben wij bedacht dat het hoog tijd wordt om onze website uit te breiden met een overzicht van wat er allemaal al gebeurt in Westerwolde.

We vragen jullie: kunnen we een heel korte beschrijving van jullie project/groep/werkzaamheden krijgen? Wat je doet, wat je hebt en wat je eventueel nog nodig hebt, het liefst met een foto. Dan proberen wij daar een overzicht van te maken zodat het voor de rest van Westerwolde duidelijk wordt dat er echt mensen zijn die wel druk zijn met de transitie of al lang die stap gemaakt hebben. Dat doen we door onze website (http://voedseltuinenwesterwolde.nl) en idealen te promoten via radio Westerwolde, plaatselijke krantjes en andere media. Doe je mee (of weet je iemand die mee wil doen)?

Reacties kun je sturen naar info@voedseltuinenwesterwolde.nl

We hopen op een volle mailbox!

Rein en Didi
Stichting Voedseltuinen Westerwolde
Plaats reactie