11e Keuterdag zondag 6 september 2020 Blijham

Marcel
Berichten: 34
Lid geworden op: 05 aug 2019, 19:55

11e Keuterdag zondag 6 september 2020 Blijham

Bericht door Marcel » 31 aug 2020, 09:40

11e Keuterdag zondag 6 september 2020 Blijham

Zondag 6 september 2020 wordt de elfde keuterdag gehouden. Ditmaal zijn we te gast bij Wonieka in Blijham. Adres is Lutjeloosterweg 1.

In verband met de beperkte ruimte kunnen er max 6 mensen komen. Aanmelden is dus nodig.

Dus, wil je komen, stuur dan een mailtje naar Wonieka. Geen gegevens van Wonieka? Mail dan naar 't Meezenest. Wonieka zal je laten weten of er nog ruimte is.

Wonieka vind het erg leuk om ons rond te leiden door haar vogelrijke tuin. De focus ligt op hoe je van niets iets kunt maken en hoe zij bezig is geweest met ecologische materialen voor isolatie en dergelijke.

Wat
Informele netwerkbijeenkomst voor iedereen in Westerwolde die een eenvoudiger, meer zelfvoorzienend leven wil leiden en gelijkgestemden wil ontmoeten.
Steekwoorden: terug naar de bron, voedsel verbouwen, permacultuur, brood bakken, bier brouwen, ecologisch, voedselbos, uitwisseling van goederen en diensten, ambachten.

Wanneer
Elke 1e zondag van de maand. Inloop vanaf 10:00 uur. Gezamenlijke start om 10:30 uur. Eindtijd is 13:00 uur. Opgeven is nodig. Meer informatie hierover vind je aan het begin van dit bericht.

Waar
Wisselende locaties, wordt bekendgemaakt op www.meezenest.nl. Je kunt zelf een locatie aanbieden.

Extra
Neem wat (zelfgemaakt) eten of drinken mee.

Forum
Er is ook een forum. Speciaal voor bezoekers van de keuterdagen: keuterforum.meezenest.nl

E-mail notificatie
Een week voor de keuterdag wordt er een herinnerings-e-mail rondgestuurd. Wil je deze ook ontvangen? Stuur even een e-mailtje naar 't Meezenest.

Plaats reactie