10e Keuterdag zondag 2 augustus 2020

Marcel
Berichten: 33
Lid geworden op: 05 aug 2019, 19:55

10e Keuterdag zondag 2 augustus 2020

Bericht door Marcel » 27 jul 2020, 13:40

10e Keuterdag zondag 2 augustus 2020 Vriescheloo

Zondag 2 augustus 2020 wordt de tiende keuterdag gehouden. Dit keer zijn we te gast bij Hendrik en Margriet. Adres is Dorpsstraat 71, Vriescheloo.

Hedrik en Margriet hebben ruimte voor 12 gasten. Aanmelden is dus nodig.

Dus, wil je komen, stuur dan een mailtje naar Hedrik en Margriet. Geen gegevens van Hendrik en Margriet? Mail dan naar 't Meezenest. Margriet zal je laten weten of er nog ruimte is.

Dit keer is er een thema: ‘hoe eet je het hele jaar van je tuin?’. Dus deel je ervaringen, boeken en filmpjes over het bewaren van de oogst en het jaar rond telen.

Wat
Informele netwerkbijeenkomst voor iedereen in Westerwolde die een eenvoudiger, meer zelfvoorzienend leven wil leiden en gelijkgestemden wil ontmoeten.
Steekwoorden: terug naar de bron, voedsel verbouwen, permacultuur, brood bakken, bier brouwen, ecologisch, voedselbos, uitwisseling van goederen en diensten, ambachten.

Wanneer
Elke 1e zondag van de maand. Inloop vanaf 10:00 uur. Gezamenlijke start om 10:30 uur. Eindtijd is 13:00 uur. Opgeven is nodig. Meer informatie hierover vind je aan het begin van dit bericht.

Waar
Wisselende locaties, wordt bekendgemaakt op www.meezenest.nl. Je kunt zelf een locatie aanbieden.

Extra
Neem wat (zelfgemaakt) eten of drinken mee.

Forum
Er is ook een forum. Speciaal voor bezoekers van de keuterdagen: keuterforum.meezenest.nl

E-mail notificatie
Een week voor de keuterdag wordt er een herinnerings-e-mail rondgestuurd. Wil je deze ook ontvangen? Stuur even een e-mailtje naar 't Meezenest.

Plaats reactie